حمید رسایی مهمان جشنی بود که خبرگزاری فارس یکشنبه عصر برگزار و در آن از فعالان فضای مجازی که به گفته رسایی به دلیل اظهارنظرهایشان مورد حمله قرار گرفته بودند، تقدیر کردند. سوژه یکی از این تقدیرها همانی بود که یک روز مانده به پایان فرصت تبلیغات انتخاباتی در فرودگاه با ابراهیم رییسی دیدار کرد تا مسیر باخت اصولگرایان هموارتر شود.
امیرحسین مقصودلو یا امیر تتلو مهمان این جشن بود که از سوی حمید رسایی، نماینده سابق مجلس و عضو جبهه پایداری هم مورد تقدیر قرار گرفت. همین تقدیر بود که واکنشهای بسیاری را در فضای مجازی به بار آورد. فعالان اصولگرای بسیاری از آن انتقاد و حتی اصلاحطلبانی همچون عباس عبدی هم تحلیل کردند که «اصولگرایی را میتوان به پیش و پس از این عکس طبقهبندی کرد و برای دود کردن این جماعت، کوشش برای کسب چند رای ناقابل و البته حلال کافی است».
با این حال حمید رسایی سخت از تقدیری که از این خواننده زیرزمینی کرده راضی است و میگوید: « تقدیر از کسی که از گذشتهاش پشیمان است کار درستی است». متن گفتوگو با او را در ادامه میخوانید:
روز گذشته مراسمی تحت عنوان جشن یک سالگی فارس پلاس متعلق به خبرگزاری اصولگرای فارس برگزار شد. برگزاری این مراسم با حواشی بسیاری همراه شد از جمله عکسهایی که از حضور خواننده زیرزمینی آقای امیر حسین مقصودلو و تقدیر شما از وی منتشر شده بود. خود شما در مورد این حواشی و رخدادها چه نگاهی دارید؟
مگر عکسهایی که منتشر شده چه ایرادی داشته؟ صحنه عجیب و غریب و خلاف عرفی در آن بود؟
حضور شما به عنوان یک روحانی در چنین مراسمی در کنار یک خواننده زیرزمینی خب کمی عجیب است. حتی برخی اصولگراها انتقاد کرده و پرسیدهاند اگر اصلاحطلبان چنین کاری را میکردند خودمان چه میکردیم.
مگر آقای روحانی که هم اسمش روحانی است و هم لباس روحانیت دارد هیچوقت با چنین آدمهایی ننشسته است که حضور مثل من در کنار این فرد برای شما عجیب به نظر رسیده؟
اگر آقای روحانی را هم ببینم شاید چنین سوالی را هم از ایشان بپرسم. اما الان مخاطبم شما هستید.
پس این سوال شما از آقای روحانی هم هست؟
اگر ببینم که آقای روحانی در کنار فردی مثل آقای تتلو میایستد و عکس میگیرد حتما از ایشان هم میپرسم.
حالا به نظر شما اشکال آقای تتلو چی هست؟
من خبرنگارم و نمیتوانم ایرادی روی افراد بگذارم. از واکنشهاست که چنین سوالی میپرسم.
حتما از نظر شما یک ایرادی داشته که اینطور میگویید…
نه من فقط واکنشها را میگویم. از همان دیدار این آقا با آقای رییسی در جریان انتخابات این واکنشها شروع شده بود که این خواننده زیرزمینی از لحاظ اخلاقی و ظاهری با اصولگرایان و شعارهایشان همخوانی ندارد. خود شما فکر میکنم در این مورد در دوران نمایندگیتان از وزیر ارشاد وقت سوال پرسیدید.
اشکال آقای تتلو در حال حاضر از نظر شما و دیگر کسانی که حاشیه درست کردند چیست؟ این آدم گذشته و سابقهای دارد که بخشی از آن هنوز در ظاهرش همراه اوست که نمیتواند آن را از خودش جدا کند و بخش دیگری از آن رفتارهایی است که از آنها اعلام برائت کرده و بارها گفته که از آن اقدامات پشیمان است. از آن گذشته تصاویری در فضای مجازی منتشر شده که هر بار موضعی میگیرد که باب میل یک جریان فکری سیاسی خاص نیست، آن تصاویر را به رخش میکشند اما خودش پشیمان است. علاوه بر اینکه از آن گذشته اظهار پشیمانی کرده است، در راستای جبران آن گذشته هم اقداماتی را انجام داده است و در صفحات مجازیاش به کسانی که طرفدارش هستند توصیهها و نصیحتهایی میکند که در راستای جبران گذشتهاش است.
آخرین اظهارنظری که من از وی دیدم در مورد قتل دختربچه هفتساله پارسآباد بود که معتقد بود اگر این دختربچه حجاب داشت مورد سوء قصد یا تجاوز قرار نمیگرفت. منظورتان دقیقا در مورد این توصیهها چیست؟
خودتان اگر مراجعه کنید، میبینید که نصیحت میکند و میگوید که تا انتهای برخی کارها را رفته است اما در انتهای این کارها چیزی جز پشیمانی نیست و بالاخره به فهم خودش در حال جبران آن بخش است. در مورد بعضی از اتفاقات اجتماعی هم نقطه نظراتی دارد. چطور شما برای دیگران حق اظهارنظر قایلید که میتوانند نظرشان را بدهند و آزادی بیان داشته باشد اما این فرد چنین حقی ندارد؟ در همین روزنامه اعتماد شما بارها دیدهام موضوعاتی هستند که اگر مورد بررسی قرار بگیرد هم خلاف ضوابط انقلابی است و هم خلاف ضوابط دینی.
مثل چی؟
متعدد است. از امور مربوط به نفی مبانی انقلاب و امام مثل بزک کردن رفتار دشمنان این انقلاب تا مقالاتی که خلاف ارزشهای دینی است.
در نظر داشته باشید که این نگاه شما در شرایطی است که مدیرمسوول همین روزنامه نماینده مجلس هستند و از سوی شورای نگهبان مورد تایید قرار گرفتند.
مگر مدیر مسوول شما برای روزنامهاش وقت میگذارد؟
هیچ مطلبی بدون تایید مدیر مسوول در این روزنامه منتشر نمیشود.
اگر هم بگذارد باز دلیل نمیشود. اگر بودن یک نفر در یک چنین جایگاهی، دلیل بر این میشود که او یا رسانه او هر کاری میکند درست است پس به چه علت شما از بقیه انتقاد میکنید؟
نه من میگویم وارد اتهامزنی نشویم. مدیر مسوول یک روزنامه ناظر بر عملکرد یک روزنامه است.
با این نگاه شما که این اتهامزنی نیست.
اگر اینطوری باشد شما هم به بقیه اتهام میزنید. آقای رییسی، رییس دادگاه ویژه روحانیت است و عضو مجلس خبرگان است پس چرا به ایشان ایراد میگیرید؟ حتما کارش درست است که میرود و با آقای تتلو دیدار و گفتوگو میکند. حرف من این است که چرا حق آقای تتلو و مثل تتلو را در آزادی بیان به رسمیت نمیشناسید؟ نظر شخصیاش را گفته و نظر شخصیاش این بوده است که یکی از عواملی که میتواند باعث این اتفاق شود (تجاوز و قتل دختربچه پارسآبادی) این است که اگر حجاب در جامعه رعایت شود این اتفاق نمیافتاد. حالا این اظهارنظر میتواند درست باشد یا غلط باشد. من نمیخواهم آن را تایید یا تکذیب کنم.
البته در توصیههای دینی هم هست که با وجود آنکه سن تکلیف دختران از ۹ سال و سن تکلیف پسرها از ۱۵ سال است ولی تاکید شده که قبل از این سن بچهها را به واجبات و ترک محرمات عادت دهید تا زمانی که به سن بلوغ رسیدند انجام واجب برایشان سخت نباشد.
میخوام بگویم که این دیدگاه شخصیاش است و میتواند قابل بحث باشد. چرا شما فکر میکنید که این آدم حق حرف زدن ندارد؟ فقط چون از نظر سیاسی مثل شما فکر نمیکند.
اجازه میدهید پاسخ بدهم؟
یعنی چنین چیزی باعث میشود که شما دهان این آدم را ببندید؟ مگر بقیه نظر میدهند نظراتشان صد در صد درست است؟
علت اصلی این انتقادها این است که حضور چنین فردی در مراسمی که همه سردمداران آن اصولگرایان بودند با مبانی اصلی اصولگرایی نمیخواند.
مگر مبانی اصولگرایان چیست؟ آدمی از گذشتهای که داشته است ابراز ندامت کرده است باید او را دور انداخت؟
خب اگر خوانندگانی که لسآنجلسی خوانده میشوند هم توبه کنند شما از آنها تقدیر میکنید؟
حتما توبه واقعی ارزش دارد. اما تقدیر دو روز پیش علت دیگری هم داشت. این تقدیر از کسانی صورت گرفت که در فضای مجازی فعال هستند و به خاطر اعتقاد دینی و انقلابی شان مورد هجمه قرار گرفتهاند. آقای تتلو یکی از اینها بود یا خانم بهنوش بختیاری در مورد مسائل مختلف مثل برجام اظهارنظر کرده و بعد در فضای مجازی مورد هجمه قرار گرفته بودند.
خب خیلی افراد دیگری هم هستند که به دلیل اظهارنظرهایشان مورد اهانت قرار میگیرند. چرا آقای تتلو باید در این میان انتخاب شود؟
این موارد نمونه است. غیر از ایشان افراد دیگری هم بودند از مجری هواشناسی تا کارشناس برنامه کودک و محیط بان و دیگران. ببینید همین خانم بهنوش بختیاری که رسایی نیست. یک هنرپیشه است که سابقه سیاسی ندارد و میگوید تنها به دلیل اینکه یک اظهارنظر شخصی در مورد برجام کرده است مورد اهانت قرار میگیرد، خب شما پاسخ دهید چرا باید به اینها اهانت شود؟
ما هیچکدام منتقد حضور خانم بختیاری نیستیم. تنها میگوییم آقای تتلو کمی با مبانی اصولگرایی فاصله دارد.
خب خانم بختاری هم مثل آقای تتلو. چه فرقی با هم دارند؟ همین خانم بختیاری به خاطر یک اظهارنظر درباره برجام کلی مورد اهانت قرار گرفت.
خب خیلی فرق دارند، ندارند؟
فرقشون چیه؟ اصلا مشکل آقای تتلو چیست؟ من از شما سوال میکنم. تتلو میگوید گذشتهای دارد و از این گذشته پشیمان است و توبه کرد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰